Höst-Åre levererar 2: Storulvån-Gåsen

Bloggat i Bilder, Cykel   (29/09, 2009)   

 

Fredag morgon var det dags för en något mer episk utflykt. Rikard hade anlänt med nattåget och vi lånade oss en bil och drog iväg till Storulvån. Om gårdagen var överdådig och magisk så var det ändå ingenting mot känslan av att köra på den smala men nylagda vägen upp till Storulvåns fjällstation. Den kolsvarta asfalten ringlade sig fram mellan fjällen och vartän man såg var där brandröda vidder i 30 graders lutning.

Jag fick en känsla av att vi måste stanna bilen NU och dra ut och åka innan det försvinner. Som att sitta i bilen på väg mot liften när det kommit årets största pudersnödump och liften öppnade för en kvart sen.

(Läs mer…)

Polomayhem

Bloggat i Bilder, Cykel   (28/04, 2008)   

 

Stadens exploderande fixedgearcommunity gav sig på en hård turnering cykelpolo i helgen, själv höll jag mig i kulisserna med den där systemkameran som aldrig får göra någon nytta.

(Läs mer…)

Gräv där du står

Bloggat i Bilder   (8/10, 2006)   

Gräv där du står. Höstsöndagkväll, Kungsholmen, jag gick ut en timme i släpljuset. Leta lite linjer och ljus. Plåga kompaktkameran i det allt skummare ljuset. Försök göra motiv av ingenting särskilt.

(Läs mer…)

Nu börjare

Bloggat i Bilder   (15/02, 2006)   

höst

Let the blogging begin.

23 queries. 0.295 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert