Skrikande skivbromsar i älgjakten och lerinpackad optik

Bloggat i Cykel, Utflykter   (15/10, 2006)   

 

Älgjakten pågår för fullt men efter mycket funderande plockade vi fram våra värsta clowndräkter ur garderoberna och gav oss ut på Sörmlandsleden igen. Det är helt enkelt för fint just nu för att inte vara ute i skogen. Men att synas och höras kändes ovanligt viktigt. Sällan har tjutande bromsar och prickig lilablå tröja känts så okej som just idag.

(Läs mer…)

No comment 061008

Bloggat i No comment   (8/10, 2006)   

sexplan.jpg jessica_sextavling_c.jpg sexfusk_c.jpg victoria_sexfalla_c.jpg

Gräv där du står

Bloggat i Bilder   (8/10, 2006)   

Gräv där du står. Höstsöndagkväll, Kungsholmen, jag gick ut en timme i släpljuset. Leta lite linjer och ljus. Plåga kompaktkameran i det allt skummare ljuset. Försök göra motiv av ingenting särskilt.

(Läs mer…)

Höstfuktig Sörmlandsled

Bloggat i Cykel, Utflykter   (1/10, 2006)   

  

En ganska vanlig Sörmlandsledstur helt enkelt, fast med vackra höstfärger, flatljus och dis i luften. Det har inte blivit mycket Sörmlandsled i år, men idag kom jag och Bo iväg på en utflykt. Lite nya stigstumpar blev det också. Kul att variera, förra sommaren blev det några omgångar Södertälje-Mölnbo. Nu körde vi istället Haninge-Flemingsberg och det var fint hela vägen.

Eftersom vi bara var två gick det ganska fort, även om ohyggligt regnhala rötter och stenar gjorde sitt bästa för att dra ner tempot och välta omkull oss. En torr dag behöver man nog haka på någon etapp till för att man ska vara lite trött när man kommer fram men idag kändes det ganska lagom, särskilt som vi båda kört singlespeed-SM dagen innan.

(Läs mer…)

23 queries. 0.109 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert