Sakura-FÃ¥glum 2007!

Bloggat i Cykel   (18/04, 2007)   

 

För ganska precis ett år sedan hade jag just byggt ihop fixien och lagom förstått konceptet. Den var fin i vitt och rosa, lite för fin, jag hade ju tänkt bygga rat-bike. Jag fotograferade den i Kungsträdgården bland de vitrosa körsbärsblommorna i tidig maj 2006, sedan fick den börja jobba och det vita blev allt mindre vitt. Vevarmar gick av eller fick gängpaj av leftside-åkandet och bakhjulet med sin knasiga ekring började ömsa ekrar. Däcken sladdades ner till trådarna. Pedalklips kördes över av BMWar. Det gamla styret från 80-talet kändes allt mindre tryggt att åka runt med.

(Läs mer…)

Bland bävrar, motocrossåkare och fyrhjulingar i Sörmland

Bloggat i Cykel, Utflykter   (1/04, 2007)   

 

Infoga valfria kommentarer om årets vinter och vår. Hur som helst så är skogarna riktigt torra redan. Vi gav oss på att köra Sörmlandsleden, etapperna 5-6; Rudan-Lida. Det var närapå dammtorrt långa bitar och riktigt roligt.

Det var en del nya motocrosspår på stigarna och etapp 6 verkar mest användas av crossåkare faktiskt. Vi såg både fyrhjulingsgäng och motocrossgäng komma cruisandes under dagen, passerade ett hundinferno, en utbränd Audi och en dumpad chevapickup i fjorton färger på en villatomt så allt vi saknade var väl lite hagelgevär.

(Läs mer…)

Lanjaron - Granada-turen (070309)

Bloggat i Cykel, Utflykter   (1/04, 2007)   

Vi hade hört av vänner som varit hos Freeride Spain tidigare att vi MÅSTE köra Granada-turen. Så, sista dagen på resan såg vi till att det blev så. Och vi håller nog med om att man måste köra den om man är där. Det var en mastodontiskt fin tur i ett Grand Canyon-liknande landskap.

Vi började inte helt oväntat med en klättring. Sierra Nevada täckt i snö och glaciär framför oss, Granada täckt i dis bakom oss. Det kändes väldigt långt upp och väldigt långt ner. Roligast på vägen upp hade nog hunden Oscar, som sprang i cirklar runt oss och undrade varför vi var så långsamma.

 

(Läs mer…)

23 queries. 0.127 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert