Nyrekade deluxestigar på Södertörn

Bloggat i Cykel, Utflykter   (16/08, 2009)   

  

Patrik hade över helgen lämnat de Jämtländska skogarna och bergen för att hälsa på i storstan. Så då såg han till att det blev en riktigt fin representationsutflykt på Södertörn när han var här. Tolv starka tisdagsturscyklister gav sig ut på ännu ganska torra stigar, ihopsydda av Tobias, Aron, Johnny och kanske några fler stigfinnare var inblandade också.

(Läs mer…)

Eco-biking på vanilj-Sörmlandsleden

Bloggat i Cykel, Utflykter   (7/08, 2009)   

Eftersom det inte passade så bra med heldags-Sörmlandsled i helgen så ville jag beta av den på fredagens arbetsdag. Att köra Sörmlandsled en vardag har ett litet logistiskt problem; man får inte åka tåg med cykel mellan 06 och 09, eller mellan 15 och 18. Så om man vill åka tåg både ut och hem måste man börja helt fantastiskt tidigt, eller komma hem ganska sent. Ingetdera passade. Så då blev det Hellas-Handen och hinna fram i god tid före klockan 15.

Alla jag frågade om sällskap hade dessutom återgått till jobbet redan, så jag fick köra ensam.

(Läs mer…)

Morgondagg och digital uppgradering

Bloggat i Cykel   (5/08, 2009)   

Min cykla-varje-dag-semestervecka började igår, aningen försenad av ett Skottländskt förkylningsvirus. Igår tung primitiv hardtail, idag nyservad hightech-Yeti.

Det var lika bra att ta tag i dagens plikter direkt efter frukost med min arbetande sambo. En fin fördel med det visade sig vara att morgondaggen låg kvar. Det av droppar gnistrande långa gräset på fältet efter SKF blötte ner mina vader och det fick det gärna göra.

(Läs mer…)

23 queries. 0.074 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert