Den längsta dagen

Bloggat i Cykel, Utflykter   (20/06, 2010)   

Oftast kör vi ju i vår enkla utflyktscyklarvärld en kombination av Sörmlandsledsetapper som landar på ca 3,5-4 mil. Det kan ta en halvdag eller 3-4 timmar, beroende på hur många man är, hur mycket man stannar och pratar, hur fort man kör och hur mycket mekanikproblem man får. För många år sedan kändes de här turerna verkligen som små äventyr, men det börjar kännas alltmer hanterbart så nu tyckte Bo det var dags att vi provade att köra en dubbel. 8,2 mil. Björkhagen till Östertälje, etapperna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Lunchpaus i Handen och sedan ut i vildmarken igen.

Såhär i slutet på juni är ju tillgången på solljus och torrt underlag verkligen god, så förutsättningarna blir inte bättre.

(Läs mer…)

En liten film om våren, sent omsider

Bloggat i Uncategorized   (7/06, 2010)   

 

Kameran badade ju i våras och kanske blev det inte cyklat så fasligt mycket där i kramsnö-perioden heller. Än mindre fotograficykling och dito bloggning. Men när vitsippor, koltrast och försommarsolen verkligen var på plats så tog jag en kväll efter jobbet och pysslade ihop en liten film med nya kameran och gamla cykeln. Det var några år sedan jag gjorde film sist så det var kul. Youtube för detta kommer nedan.

(Läs mer…)

23 queries. 0.113 seconds.
Powered by Wordpress
theme by evil.bert